Nostalgi

Hejsan mina små kycklingar!
Allt bra med er?  Jag är så trött att jag skulle kunna gå och sova nu, jag fryser och fryser. Så nu ligger jag i sängen med dubbla leggings, tjocksockar, en fet hoodtröja och en filt över mig och hoppas att jag kommer bli varm snart! Det är mysigt under filten!

Vaccinationen gick fint, det var dock grymt mycket folk på vårdcentralen. Hon som sprutade i mig sa att det var för att det var sista dagen att vaccinera sig mot förkylning. Vaccinerar man sig mot förkylning ? Det hade jag ingen aning om. Jag hade ju bokat tid så jag behövde inte sitta och vänta. På vägen hem tog jag en nostalgitripp till Hagaskolan och tillbaka till lågstadiet. Det är ju supermysigt där. Jag kikade in i klassrum och in i "sällskapsrum" och det kändes som att hela livet for förbi mig. Jag menar, tänk när man hade såna bänkar som man "inredde" med fina omslagspapper, massa kort på vänner och självklart en spegel och en borste låg så fint inne i bänken. Det var tider det!
Jag var där för att prata med någon lärare, frågade om vi, våran hälsopedagogiska klass, kunde få komma någon gång och ha en eftermiddag med några barn. Självklart skulle vi få det. Det var bara att maila eller komma tillbaka när jag vet mer. Typ när osv.

Kommer ni ihåg?

Kommentarer
Postat av: alva

åh... jag hade jättefint i min bänk. typ guldpapper under allt och alltid värsta ordningen. Kommer precis ihåg hur allting låg i bänken också, åh.. :)

2008-11-06 @ 19:55:55
URL: http://alvva.blogg.se/
Postat av: eve

men åh, allt va så lått i skolan då. ta mig tillbax

2008-11-07 @ 17:11:40
URL: http://eveelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0