a piece of me - 21.35 pm

Internet är tillbaka på fötter igen, och förhoppningsvis så stannar det på fötter.
.
Skoldagen rullade på som vanligt. Egentligen gjorde jag inte mycket. Lyssnade på redovisningar på engelskan, lekte med bilder på yearbook, hjälpte till med att duka bord (för morgon dagens pannkaksfrukost på skolan) på food processing, satt i the senior lounge, tittade på en film på historian. Det låter väl som en slapp skoldag? Ärligt talat så har de senaste dagarna sett ut så och jag klagar inte! Anne följde med efter skolan och vi bakade scones och kladdkaka (som inte alls var kladdig). Trots att kladdkakan inte var kladdig så tycktes den om. Sen dess har jag pluggat lite, käkat middag, sett sverige vinna stafett i skidor osv. Nu ser jag på Real World D.C.
.
Sjukt taggad på att dra till D.C! Hela klassen (70 pers) i D.C kommer bli kung! Inte nog med det så har jag kammat de bästa rumskompisarna någonsin!!! Eller de kammade mig. Rachel och Mary bestämmde sig för att jag och Anne skulle vara deras rumskompisar och ja tack! Det kommer bli hur bra som helst!
.
Imorgon blir det att stiga upp omänskligt tidigt. Kvart över sju ska vi in till skolan för att äta pannkaksfrukost. För att hinna ta en springtur innan de så....måste jag kliva upp kring 5-5.30 (då alexis måste vara på skolan, så jag antar att jag inte ska klaga). Bläääääääh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0