friday, saturday, sunday, monday and today...

Long time no see.
Jag vet att jag inte har bloggat på typ fyra dagar men jag har mina orsaker. Vårt internet är så fruktansvärt segt att jag blir bara irriterad av att sitta vid datorn så jag föredrar att inte sitta vid datorn. Dagarna har varit fulla med aktiviteter så tiden har inte funnits till men nu tar jag mig tid... så häng med -->
.
I fredags hade vi som vanligt skola. Efter skolan åkte vi hem och slappade lite innan vi åkte till Trimont och Emi's hus för "Pizza". Emi är en av Alexis bästa kompisar och varje vecka, antingen torsdag eller fredag så gör hon ca 20 pizzor till alla som vill ha. Det är bara att glida in, käka lite pizza umgås med vänner och sedan dra hem och det är precis vad vi gjorde den kvällen. Kvällen slutade ganska tidigt för Alexis behövde vara på bussen kl 6.15am för speechmeet. Mary hade tänkt dra ihop något den kvällen men hon jobbade till 9 så det blev inget av det :(
.
Hela min lördag bestod av sport, sport, sport och Anne (haha). Vi åkte till Luvurne för att titta på våra gymnastik tjejer. Vinna eller försvinna. State eller inte state var frågan. Vi vann mot jackson med mycket liten marginal och vi gick vidare till state som är nu till helgen. Efter det var klart åkte vi ganska direkt till Lake Crystal. Vi stannade hemma (hos mig) så jag kunde byta tröja och hämta min kamera, vidare till Annes hus för att äta lite snabbt innan vi åkte vidare till Lake Crystal där våra killar hade match. Vi vann! Jag kom hem vid 12 på natten efter många timmar med sport. Det var en bra dag!
.
Söndag var en mycket lugn dag. Jag har inga bilder från söndag men jag ska försöka beskriva bildligt hur dagen såg ut. Jag satt i en av sofforna med alla kuddar kring mig, halft vaken halft sovande och tittade på OS på tv. Rachael satt i den andra soffan täckt med papper, böcker och plugg. Halft pluggande, halft tittande på OS. Nick låg på golvet med sin laptop framför tvn. Halft tittande på tv, halft surfandes på internet. Alexis satt inne på Garys kontor, mest troligtvis vid datorn. Precis så såg vår dag ut. Senare på kvällen bestämde vi oss för att baka chocholate chip cookies. Alexis är inte speciellt begåvad i köket men tur för henne att jag är ett geni i köket. Kakorna blev goda. Trots en rinnig näsa och en hals som gjorde så fruktansvärt ont så löpte jag lite på bandet, tränade lite styrka innan jag gick och la mig.
.
I måndags hade vi första måndagen i skolan på två veckor (eftersom vi hade snow days förra måndagen och måndagen före det). Skolan var som vanligt... skola. Inget allt för spännande hände. Efter skolan följde Anne med mig hem och vi fjantade runt till kring 6 då Brad (Annes värdbror) kom och hämtade henne och Nick kom och hämtade mig och vi åkte till Fairmont och Pizza Ranch och Mary Kay bingo. Jag vann en ny mascara och en ögonskugga plus fick gratis pizza. När vi kom hem möttes vi av två mycket bruna "föräldrar". Efter en vecka på kryssning nere i Central Afrika så är dom äntligen tillbaka hemma. Det har varit ganska skönt att vara hemma själv men det är oerhört skönt att de är tillbaka nu!!
.
Idag gick vi bara halva dagen i skolan, på grund av isiga vägar (jag vet att det låter mesigt men vägen var klar is och det blåser starka vindar) Under den halva dagen fick bland annat reda på att jag kommer ha mitt första riktiga prov på evigheter denna vecka. Government, ughhh. Jag tror att jag har glömt bort hur man pluggar? Hur? På tal om det borde jag stänga av OC, sluta spela tetris och börja plugga istället.
.
Lite pics från lördagen....
.
Hoppas att ni uppskattar min bloggning (även fast det inte är ofta, och med mycket få kommentarer). Peace!

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag älskar att läsa din blogg.

2010-02-23 @ 22:00:12
Postat av: Louise

...och jag klagar över att jag inte haft tillgång till internet så att jag kunnat kolla sportresultaten. Inget att klaga över egentligen.Här är Eurosport på turkiska :-)

2010-02-24 @ 08:55:07
URL: http://clarabesked.blogg.se/
Postat av: Mikamikamika

Sitter på lektion och klagar över vädret med min lärare... -25 grader idag och jag cyklade! HUVVA. Trots bitande kyla, tunga cykelvägar så log jag ändå. Jag tänkte på dig och när vi åter igen ses! fyfan vad glad jag kommer vara när jag ser en rödhårig busig tjej komma emot oss på flygplatsen. Jag ser framför mig en tjej med glimten i ögat, den där glimten som talar om att hon varit med om ett stoort äventyr. Can't waiit to hear it all. :*

2010-02-24 @ 10:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0