state gymnastic

I tordags efter skolan åkte jag, Mary och hennes mamma upp till The cities. Vi åkte förbi Marys mormor, som var världens skönaste gamla tant som bodde på ett hem för rich people, där släppte vi av Marys mamma och åkte till hennes syster Nancy som bor i en lägenhet med två kompisar.
.
Jag vaknade i fredags av Nancy som kom upp och skrek "Can you be any fucking louder?!". Inte till mig. Deras roomie Sabrina har en tendens att vara högljudd när hon gör sig iordning på morgonen. Hur som helst. Vi gjorde oss iordning och åkte iväg till The sport pavilion at the university of Minnesota där State gymnastik höll hus. Vi kom dit precis i tid för att höra Alexis, Karen, Alaina, Liz, Hilary och Aziley sjunga national sången inför alla (det är en stor ära att få sjunga den på en state turnering) och efter det drog det igång! Våra tjejer kom på tredje plats vilket är hur bra som helst! GO MAGIC!!!
.
Efter vi prisutdelningen var klar åkte jag och Mary tillbaka till hennes systers lägenhet men vi hann inte in innan vi gick ut igen. Vi åkte till Marshall och shoppade lite (eller inte jag men dom shoppade) sedan tillbaka till hennes lägenhet igen. På kvällen åt vi middag på Tavern on Grand, en resturang med supergod mat. Marys mamma var så snäll och bjöd mig! Efter middagen åkte  jag, mary och nancy till Target och drev runt där ett tag innan vi åkte tillbaka til Nancys lägenhet och hoppade i bubbelpolen och polen ett tag. Fett nice att fastigheten hade ett hus med ett gym, party rum, pool och bubbelpool som man fick använda när som helst. Senare på kvällen började vi se the proposal men typ 20 minuter in i filmen somnade jag.
.
I lördags kom vi från lägenheten kring 1, efter att ha slöat hela morgonen. Mary, Nancy och deras mamma Dana släppte av mig at the mall of america där Rachel, Hayley, Chirs, Tim, Brad och Anne var. Jag hann vara där max 30 minuter innan vi var tvugna att påbörja resan hem till Sherburn. Det var lika bra för jag har inga pengar att shoppa för. Jag älskar road trips btw!!!
.
Vi kom hem vid 5 pm och resten av kvällen chillade jag bara hemma :)
pics...
Roadtrip home!
Observera att han inte är seriös med sin outfit ;) haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0