thoughts

Sitter just nu på ett hotelrum i the cities och väntar på att klockan ska bli mycket så att jag pappa och jocke kan åka till flygplatsen och hämta upp mamma och jesper. Om jag kunde önska vad jag ville och om det kunde bli sant så skulle jag nog önska att jag satt hemma (hemma i Sherburn), att mamma, pappa, jocke och jesper var hemma i sverige och att jag kunde stanna i sherburn, mn, US tills sommarens varma väder är över och löven på träden blir orangea. Jag kan önska hur mycket jag vill men så kommer det aldrig att bli. Aldrig. Jag kommer gråta så sjukt mycket när dagen kommer och jag måste lämna mitt liv. Den dagen kommer komma snabbare än vad jag tror. Det är bara 4 dagar kvar. 4 dagar kvar av den bästa tiden i mitt liv. Det är slut. FUCK! Nu börjar jag nästan gråta också.

.

Jag pappa och jocke kom till the cities idag kring 5. Vi har strosat omkring på Mall Of America mesta dels. Jag var så sjukt otaggad och ville bara tillbaka hem och vara med mina kompisar eller min familj. Jag gick sist, tittade inte på något alls, släpade fötterna efter mig och var måttligt otrevlig. Men jag bryr mig inte. This is hell. Honestly, i really dont want to go home, at all. But I have to. Anyway. Vi gick till hotellet från MOA och jag gick efter pappa och jocke med gråten i ögonen. Jag ville bara sätta mig ner och gråta. En annan sak som irriterar mig är att mitt språk är inställt på engelska och jag gillar fortfarande inte att prata svenska. När jag inte tänker på det så pratar jag på engelska.

.

Jag älskar mitt liv här, jag älskar allt som har med USA att göra, mina vänner, min familj och allt. Jag vill stanna för evigt. Samtidigt älskar jag mitt liv hemma i Umeå. Mina vänner och min familj men just nu vinner USA och Sherburn, just i denna sekund.

.

Tanken var aldrig att dela med mig av dessa tankar i bloggen för vad vet jag. Sura miner kan uppstå. However, here it is. And deal with it. Detta är mina ärliga och djupa känslor. Jag vet att det kan vara fel men det är så jag känner..


Kommentarer
Postat av: Anonym

LEEAVE BRITNEY ALONE

2010-06-12 @ 22:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0