planting flooooowers + basketball game

Tjenamoooors.. Hur är läget?
Det har varit en mycket bra dag här i Minnesota idag. Imorse åkte jag och Dorothy till Mankato (jag körde!) för att träffa Kathy. Vi träffade henne i en blomsterbutik där vi skulle plantera sommarens blomkrukor. Först lyssnade vi (och 20 andra tjejer) på en föreläsning om blommor av en trevlig dam. Innan hon började så sa hon att hon hade två tregler. 1. Ingen jäspning (och om man jäspar så ställer hon en fråga). 2. Inte sova (och om man somnar så kastar hon blommor på en (haha)). Hon började sin föreläsning och gissa vem som jäspar... Ca 10 minuter in i föreläsningen jäspar jag...ehm. Bra jobbat. Efter hon var klar så fick man gå runt i växthuset och bestämma vilka blommor man ville ha och sen plantera. Om ca 1½ månad kan vi hämta upp våra fina blommor på stället och förhoppningsvis blommar som så fint! Det var faktiskt kul att plantera lite. Trots att jag säger till mamma och pappa att jag inte gillar blommor...
.
Efter planteringen åkte vi till Oliv Garden och åt lunch och sen delade vi på oss. Kathy åkte hem till sig och vi körde hemåt. Jag deckade efter kanske 10 minuter och vaknade upp hemma i garaget. Jag sov som en stock med andra ord.
.
Ikväll har vi även haft en basketboll match. Säsongen är snart slut, nu spelas det om vem som kommer till state. Vi vann idag men jag tvivlar på att vi kommer gå hela vägen till State. Det hade varit kung om vi gjorde det men jag tvivlar. Våra killar är grymma men inte så grymma.
.
Nu ska jag sova. Söndag imorgon men ingen kyrka för mig. Jag och Anne ska till Souix Falls och shoppa imorgon. Har klänningar och saker som måste införskaffas inför the class trip!  God natt !♥
.


Mamma och pappa, är ni inte lite stolt nu? :) Förresten pappa, skicka bilder från stugan, jag berättade om dina fina blommor där.
Kathy, jag och Dorothy med våra fina blomarrangemang!

Kommentarer
Postat av: mamma

nu skulle jag fått vara med,ser trevligt ut

2010-03-07 @ 08:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0