glad gubbe

ibland är man lyckligt lottad, när jag kom hem mötte jag mamma i dörren. hon var påväg utmed zorro. yeees då slipper jag det iallafall :)
spanskan imorse var ruggigt svårt. jag var nära på att gå där ifrån. huvva! men jag stannade och kämpade genom helvetet. och biologin gick väl okej hoppas jag iallfall. våran lärare underskattar oss verkligen inte. en fråga var något istil med: en bok som skrevs 200? handlade om genetik och hade det kända citatet: blablabla. vem var författaren? ursäkta men hur fan ska vi kunna det egentligen. hallå jag har pluggat på om genetik inte massa böcker.  vi får alltid för svåra prov ur elevernas ögon men han tycker att dom är lätta(självklart tycker han det, han är ju the teacher !). och inte nog med det så skulle vi fortsätta dagen med en fysiklektion som ingen lyssnade på. det kan bero på att vi hade vikarie. haha

nu sitter jag och äter lite nachos och snart ska jag läsa lite so, imorgon äre tal framför klassen om folkmordet i rwanda. kommer gå åt helvete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0