bränd som satan!

sorry för grymt dålig upptatering under dagen men nu är jag här. som jag skrev i gårkväll så skulle jag ut på en morgon prommenad och så blev det. det är dock lite synd att min hund ska stanna och kissa överallt...det går som inte så snabbt då. det blev också brännbollsyran och där gick vi omkiring i typ två timmar och tittade på folk och brännboll :) efter det for jag hem och satte mig och solade ett tag men sedan flyttade jag över till maja och solade där med henne och agnes och ny har jag brännt mig....synd att jag inte har nog med förstånd att smörja in mig när ajg vet att jag  ska vara ute hela dagen och att det är sol. men jag hoppas att jag har lärt mig nu. det svider sjukt mycket på axlarna och jag är röd som en tomat. förresten så somnade jag i solen också och nu är jag tröttt så jag ska ta en tupplur. haha, vad gör du idag? :)

Kommentarer
Postat av: Louise

svar: Tack så mkt :)

Hoppas du haft en bra dag!

2008-05-31 @ 16:06:09
URL: http://louiseberglund.blogg.se/
Postat av: Lexie

jobbigt att bränna sig, jag har typ fått lite utslag, men har tagit tabletter :)

2008-05-31 @ 17:45:22
URL: http://musicofc.blogg.se/
Postat av: Rebecca

svar: hehe jaa! det är jättefint där! bohus-malmön, varit där någon gång??

2008-05-31 @ 17:55:05
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Postat av: Lexie

nej men jag har typ fått utslag av pollen och en olja jag använde när jag solade, så har tagit allergitablett och smörjer in mig med aloevera :)

2008-05-31 @ 19:01:51
URL: http://musicofc.blogg.se/
Postat av: lisa

jaha, älskar stället! jag har en stuga, eller snarare en lada där. det är längst bort nere i sumphålet ungefär, haha. men vi har köpt en ny tomt, så vi ska väl bygga där så småningom ; )

2008-05-31 @ 19:50:46
URL: http://lisarydelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0