godkväll och ...

godkväll och hallå där!. denna dagen har varit skön med inte så mycket på schemat förutom skola,träning och plugg. allt är gjort förutom pluggandet. det var nog det mest ajg skulle behöva göra men just nu är jag så sjukt omotiverad på skolan och alllt där tiill. det känns bara jobbigt men att veta att det bara är 15 SKOLDAGAR kvar gör att det känns mycket bättre. det är i och för sig massa andra dagar också men det är inte vanliga dagar tack och lov. jag har iallafall inte pluggat någon svenska men jag hoppas att jag lyckas med ett VG ändå. önska mig lycka till!

imorgon är det fredag och en härlig dag hoppas jag. vi slutar kl. 11 och då är tanken att dra ner på stan och kajen och bara sitta och steka hela dagen. med en glass i handen kankse. och på kvällen har jag ingen som helst aning om vad som händer men det brukar lösa sig ändå. tur är väl det!

nu såhär på kvällskvisten har jag varit ute med hunden och jag passade på att ta med kameran för att kanske hitta något fint att fota. egentligen är jag inte så jätte intresserad av att ta kort och kameran jag avnäder är inte den bästa men bilderna duger! jag hittade lite fina blommor och en fin cykel :) titta själv.
och nu ska jag sooooova. puss♥

Dagens Låt - a drop in the ocean - ron popeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0