fredag

hallihallå. allt bra?
jag har haft en schööön dag. började kring 8 med ett svenska prov som gick sååådär kan man väl säga. ordklasser är inte min grej riktigt. efter det spanska på schemat vi satt bara ute och solade :) sen matte där jag inte heller gjorde något alls...och sedan var det slutt på dagen. skön dag må jag säga!
 från typ halv tolv till 4 har jag varit på stan med girlsen. först vare jag, linn, helena, malin och ellen som satt i rådhusparken och åt glass. jag och malin stannade kvar tills 4 då vi for upp på en frisörsalong där mika klippte sig. hon har underbara lockar kan jag lova. vi stack sedan ner på spicy center och kollade in en molly, (vattenpipa). vi såg en finfin för 390, bra storlek, fin och allt!...får se om det blir en sådan.

nu är jag hemma och sitter i min ljuva säng och skriver. jag har hjälpt mamma med maten, eller jag skulle inte kalla det att hjälpa utan jag satt som moralsikt stöd och pratade med henne bara. ikväll blir det palt, och de flesta tycker nog att palt är = uäkkk. då har ni inte smakat min mammas palt. helt underbar!

vi såg en jättesöt tjej i parken. hon sprang omkring utan oro och hoppade som en liten apa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0