godkvällll

hejhej. dagen har varit helt okej, böjade med skola imorse kl halv nio, vid halv elva gick klassen och käkade för att sedan på något sätt ta sig till nydala där vi så fint skulle sopa mattan med pite-borna men det blev sanarare tvärt om kan jag tycka...resultatet ska vi inte gå in på, haha. men dom hade kommit ända från piteå så vi bjussade på en vinst!
efter det for jag hem och gick ut en sväng med hunden och sedan ner på stan där jag träffade julia, vi gick omkirng ett tag och sedan vid 6 kom jag hem då det stod mat serverat på bordet.
tanken för ikväll var att fara upp på nydala och grilla med klassen vi mötte i brännbollen ikväll och sedan fara på grubbeskolan på grubberevyn kl typ elva men det fanns inga biljetter till den sena "showen" så vi fick nöja oss med att gå klockan sju så det blev som sagt en snabb middag och direkt till maja och sedan till grubbe. det var en helt okej grej med duktiga sångare och haha, ganska roliga teatergrejer :) men nu är jag iallafall hemma och det ska jag förbli. orkar inte fara någon stans. är sjukt trött, ska se om det är något värt på tv annars lär jag se på en film eller något på datorn :)
 
vad har ni gjort idag?
 

vad händer?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0