Hej

Hej, nu är jag riktigt jävla less kan jag lova! det käns som att gud straffar mig på något sätt. jag vet inte varför eller vad jag har gjort men illa är det!
imorse vaknade jag fem i sju och tänkte vad ska jag göra uppe nu? så jag gick och la mig igen och somnade om tills pappa kom och nöp mig i tån och frågade om jag inte skulle till skolan idag. jovisst det är måndag, måndag som jag hatar till 100%! speciellt denna som sagt så är min mobil stulen. när jag kom till skolan imorse la jag min mobil i skåpet och gick på lektion. när jag kom tillbaka två timmar senare märker jag att mitt lås är borta. jag står som ett frågetecken och kommer sedan på att min mobil låg ju fan därinne! fort fort öppnar jag skåpet och där ligger självklart ingen mobil. åh, jag var riktigt nära på att börja gråta men gjorde det inte. på grund av detta har jag varit sur och fräsig hela dagen. nu efter skolan har jag suttit och skickat iväg flera mail till halebop om att dom ska spärra sim-kortet och sedan mobilen. men för att spärra mobilen så måste jag ha ett nummer som jag får av polisen vid en polisanmälan så då ringde jag och polisanmälde den och nu är allt fixat. jag måste säga att jag är ganska effektiv när det gäller! jag har spärrat mobilen samt sim-kortet så den som tog mobilen har ingen som helst användning för den, HA! ägd! jag har polisanmält den och beställt ett nytt sim-kort med samma mobilnummer som förut. bra jobbat :)

alltså jag kan inte fatta vem fan som går och tar en annas mobil? vad ska han/hon med den till? och speciellt om jag spärrar den! det är ju bara onödigt. och vad fan får dom ut av det? en adrelalinkick eller vad? nej jag blir så sur på folk som gör sånt. om dom vill ha en mobil eller vad det nu hanldar om kan dom väl gå och tigga lite pengar av mamma och pappa om så är, eller ta pengar av någon men vaför mobilen? sjukt irriternade!

såja, nu fick jag ut lite agreationer (?). egentligen måste jag plugga men ids inte. ska nog se på ett gammalt avsnitt av one tree hill sedan äta och sedan träning!
som ni kanske märker

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0