heyheyhey

here i am again. idag är det fredag vilket alla vet är lika med HELG! känns riktigt skönt!  jag har ganska nyss kommit hem från skolan. sista timmen var idrott och vi hade orienteringsprov som gick ganska bra. jag fick vg. om man ska jämföra med förra terminen då jag sprang en (!) bana på typ 50 minuter så gick det väldigt bra idag då jag sprang en på 20 och den andra på typ 20 också! good work. nu har jag precis duschat och sitter i sängen med min morgonrock som jag fick av pappa från kina tror jag. och snart ska jag möta upp tjejerna på stan för att köpa en present till linnsan som fyllde 16 år igår. GRATTIS LINN!

ikväll ska alla tjejer, alla 11 till linn för att äta middag och ha det trevligt. jag ser riktigt mycket fram emot det. imorgon blire matchprogrammförsäljning inför uiks match mot frankfurt ff. och på söndag är jag helt ledig! så ska jag fan ta det riktigt lungt och sova hela dagen.
på söndag ska mamma och hennes kompis Sara tapetsera om i vårat kök :) det blir en svart joseffrank tapet. jag tror att det kommer bli jätte fint!

fint!

jag fick förövrigt VG på kemin också, haha den jag inte orkade plugga på! fast jag vet inte riktigt om jag tycker att det är ett vg, det var bara ett poäng över VG-gränsen...haha, nils var inte nöjd!

hur ser eran dag ut? :)

nu ska jag klä på mig och sedan blire stan, pussar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0