shoppingdag?

hejhej alla glada. idag är det måndag och en ny härlig vecka.
vi började dagen på skolan med SO och muntligt tal, jag och min grupp skulle egenligen ha "talat" men det var för lite tid. efter det hade vi nått specielspeciel, som sagt så ska alla nior på min skola ha bal och idag var dagen som vi skulle dansa och "träna" lite. det kom ett storband med massa olika instrument och grejer. haha, det var ganska kul för dom två första låtarna dansade ingen, inte en enda kotte! sen hade vi matte, lunch, svenska(sjukt tråkigt) och sedan typ fysik/kemi och efter det fysik prov. jag tror och hoppas att det gick bra, kommer för hoppningsvis få tillbaka det imorgon för min lärare rättar som en raseeeer!

efter skolan for jag till midgård och hade sång. det gick bra, finfint. efter det tog jag mig en sväng på stan och tanken var att jag skulle köpa ETT par skor, hämta ut några kort och snacka med min "chef" ojj, vad vuxet det låter... hon var iallafall inte där så då hade jag ännu mer tid att gå på stan.  frågan är om det är bra eller dåligt? jag kom hem med två tubtoppar, ett par byxor, skor och ett gult nagellack. jag var på flera ställen och kikade om dom hade ngt grönt men ingen lycka. det blev mycket fint till garderoben men mindre pengar i plånboken.

nu har jag kommit hem, ätit middag och beundrat mina nya inköp. jag hoppas att jag inte kommer ångra mig som jag orfa brukar göra...och nu ska jag på träning :) får se om jag lägger upp bilder på mina kap. seyaaa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0