söndag

Hello och ssorry för dålig upptatering...jag har som inte varit hemma riktigt men nu är jag det!
igår var en ganska trevlig kväll...kulturnatta är dock överskattad! men ändå helt ok. började med pizza hos malin som vi beställde och sedan såg vi lite på tv, ett program bara. vid åtta cyklade vi ner på stan och gick omrking och såg på artister...AFASI & FILTHY!  dom var bra och jag kom på när jag stod nästan längst fram bland publikhavet att Afasi är ganska snygg, ja! haha. det var dock sjukt trångt och varmt, sjukt varmt men visst håller man ut. ca. 45 minuter in i spelningen gick jag och angelica ut för vi höll på dö. när vi kom ut träffade vi bland annat william, han hade vartit och sett dileva. iallafall så for jag malin och angelica hem till malin vid tolv och satt där och pratade och såg på american pie, band camp, hur kul som helst. efter ett tag kom också klara, maja och agens men dom for hem ganska snabbt och tog med sig angelica. klockan var ett och mina ögonlock kändes som bly så jag och malin gick och la oss...åh, vad skönt att sova!

vad har denna dag bjudit på? joo.,  vi vaknade av mitt hemska alarm på mobilen vid halv nio, vi znosade (stavning?) ett tag men gick sedan upp och käkade frulle och sedan for vi på macth. haha,  hela laget var som zombies men bra gick det. vi vann mot sandåkern med kanske 8-4.
good jobb girls!

nu sitter jag hemma och surar...min tanke var att fara på strömpilen och titta på skor men pappa skulle på fotboll och jag orkar inte gå eller cykla såå inga nya skor. bajs,, snart ska jag iallafall sätta igång  med middag. morsdags middag, det blir lasange :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0