söööötsugen

god dag /god kväll vad ni själv vill. jag har varit lite dålig med updates denna helg.  nu är jag taggad och kan berätta.
 iallafall,fredags kvällen började med att jag gick till majsan och åt lite glass och jordgubbar med hon och hennes familj typ. vi tittade lite på så ska det låta som för övrigt är riktigt bra, efter ett tag kom agnes och sen kom linn, elle, helena och mika cyklandes. vi gick ner på konsum och köpte lite gottitgott. efter det gick vi och mötte upp klara och angelica och sedan till mig. vi bara satt, satt och pratade om allt mellan himmel och jord. angelica som kom hem från thailand samma dag hade mycket att berätta och brun var hon. usch, jag vill inte ens vara i närheten av henne. iallafall så gick alla hem vid ett och då satte jag mig och såg på ett avsnitt av OTH. underbart var det! sedan var det sängen.

på lördagen vaknadejag upp vid halv 10 tror jag, jag städade och höll på lite hemma. kl. 10 ungeför cyklade jag upp på myrorna och köpte en jeansjacka. efter den lilla trippen gjorde jag inget på resten av dagen,. inget speciellt iallafall. på kvällen gick jag till angelica. jag, klara, angelica och victoria satt och såg på " a shot at love whit tila tequila (?)" haha, jag säger bara drama drama. iallafall, efter det lagade vi lite mat och sen for vi ner på stan och kajen. där satt hela tjejgänget. ojj, vad länge sedan vi var alla! det var trevligt. vi satt ute till kanske halv elva då det blev lite kallt och då gick vi in på caf'e station och satt och pratade... kvällen började såådär.  lite dåliga grejer i början men sen blev det bra igen. sen när vi skulle hem såg vi han vi verkligen inte skulle se och det blev ett jävla liv. aja, jag hoppas att det löser sig.

idag har jag jobbat hela dagen, eller iallafall nästan hela dagen. från 10.30 till 16.00. det var kul men jobbigt. jag börjar bli ganska bra på att göra kaffedrinkar nu. mycket kul! när jag kom hem for jag och pappa till mamma för vi skulle sätta upp min hylla, det blev jätte bra :)  egentligen borde jag plugga nu men jag kommer ändå inte få MVG i fysik så jag orkar inte... och samma gäller SO. det är bara bajs. jag ska se på ett avsnitt one tree hilll istället.
ha en bra kväll allla. pusspuss

bwt, jag hatar när man är galet sötsugen(som jag är nu) men man inte har ngt gått hemma....jag ahr vänt upp och ner på hela skafferiet, frysen och kylskåpet ihopp om att hitta nbågot gott, men ingen lycka...jag är för lat för att baka eller gå och handla... illa.

image48

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0