torsdag, nej onsdag

hejhej. varje gång jag har tänkt på vilken dag det är idag har jag tänkt torsdag men sedan hinner mina tankar ikapp och jag kommer på att det är onsdag. idag har det varit en vanlig skoldag med massa tråkiga lektioner. fasst direkt efter skolan samlades ett gäng tjejer i skolans aula och sjöng lite. vi ska nämligen sjunga på skolavslutningen i kyrkan :) kul!
nu är jag hemma och jag har nyss lagat mat, spenatsoppa med ägg. Mums!

precis som jag har skrivt ett flertal andra gånger så borde jag plugga men orkar inte. sa just till min bror att jag har prov imorgon och att jag inte hade pluggat något alls. ingen fara sa han, jag brukar börja plugga kl tio kvällen innan. mm sa jag, men det är du! inte nog med det får han ändå VG, hallå, ge mig hans hjärna? (fast bara vissa delar för ibland kan han vara en riktig idiot). åh, jag blir så less på folk som kan göra så. jag kanske ska testa det och se vad som händer? om jag får IG och måste göra omprov? men ändå hur farligt kan det vara? nej sluta tänka så johanna. fokusera på skolan och kemin nu!

har fortfarande inte fått tillbaka min mobil. jag antar att jag inte heller kommer få det heller! vilka bitches som tar andras saker!  :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0