torsdag

åhhh, nu har jag kommiit hem från träningen, duschat och gjort en glass a la johanna. nejjhaha det är inte så flott som det låter. lätt så lätt: vanlijglass och kakao och rör ihop! mums det blir som chokladglass. jag som har mvg i hemkunnskap borde kunna komma med något bättre!idag har det varit en helt vanlig dag på skolan. imorse vaknade jag kl 7 (som vanligt), jag gick och åt...men sen gick jag och la mig igen. åh, det är något man borde göra varje morgon. det är så fruktansvärt skönt, att lägga sig i en varm och skön säng och bara ligga :) jag längtar redan till natten! tur att jag är ganska morgonpiggg och att jag inte somnade om. jag kom iväg till skolan och första lektionen var fysik (?) tror jag iallafall. shit, jag kommer verkligen inte ihåg....jajuste. efter det svenska och sen SO. det var en lung lektion för det var redovisningar och jag bara satt och lyssnade för jag har redan gjort bort min. sen lunch och sen bild. bilden var nice :) efter det hade vi tema och jag och linnsan pinnsan gjorde iordning skåpet med bilder från bräntiskampen som vi för övrigt vann 5 året i rad!. bra jobb alla som var med.

imrgon har jag svenska prov om ordklasser och annat skit. det är fruktansvärt tråkigt och svårt. det är ju inget som man tänker på när man pratar utan man bara babblar på.. imorgon slutar vi 11 (!). hoppashoppas att det är fint väder så man kan sitta ute och sola eller ta en sväng på stan.
mallanballan ringde nyss och meddelade att hon hade bokat biljetter hem från götet och gothia i sommar. nu måste jag ringa och prata meed pappsen :)

vad har alla gjort idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0