uppdrag

goddag, skoldagen har gått snabbt och det länns som att det var typ en timme sedan jag skrev det förra inlägget. vi började dagen med matte nationella och jag märker nu att matte inte är mitt ämne. ibörjan hade jag bra inställning men efter några tal orkade jag inte ens tänka. för at fatta talet fick jag öäsa igenom det hundra gånger och jag började intala mig att jag ändå inte kommer höja mig till VG  och då orkade jag verkligen inte. jaggjorde dom talen som jag kunde och dom jag inte kunde lämnade jag blankt på eller drog tell med ett randomsvar som nog inte kommer vara rätt kan jag tänka mig. Efter matten och under håltimmen satt jag och pratade med mina klaskompisar och förberedde mig för det efterlängtade talet (naaat). det gick ganska bra men jag hade nog kunnat tänka lite mer på min egna reflektion men återigen kom mina tankar ivägen. jag tänkte på samma sak som på matten, jag kommer ändå inte på MVG i SO så varföör sattsa...hahah, varför tänka?

sissta timmen hade vi iallafall Tema. det är typ en timme där man får göra vad man vill typ eller så har vi speciella grejer som idag hade vi textilslöjd( inte för att vi inte brukar ha det men idag skulle vi typ snacka om hållbar utveckling och skit), jag och linnsan pinnsan slapp den för vi hade fått i uppdrag av en lärare att fixa iordning tavaln med bilder från bräntiskampen så vi for på stan och hämtade ut mer bilder och när vi kom tillbaka så gjorde vi som inte så mycket mer. jag kollade lite på datorn och sedan joinade vi dom andra i klassen på syslöjden.

nu är jag iallafall hemma och sitter i min säng och ska kika på One tree hill, gossip girl eller  the hills. jag kommer nog inte hinna med alla innan träningen men under veckans gång ska jag nog ha sett alla kan jag lova. :)

Kommentarer
Postat av: Fia

http://marianova.com/users/fias/blog/back-to-the-seventies.

Kolla det så får du tips på lack! (: puss!

2008-05-06 @ 19:35:06
URL: http://marianova.com/users/fias/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0