A night of...wekness?

Godkväll!

Jag har beslutssångest. Jag vet inte hur jag ska avsluta min kväll, något som är säkert är att den ska avslutas snart ialla fall. Jag är hur trött som helst och skulle lätt kunna somna på fläcken men det känns lite för tidigt att somna nu...så jag funderar helt enkelt på att se ett avsnitt av Greek men de avsnitten jag har laddat hem är på FRANSKA, tro det eller ej. Hur kan dom vara på Franska? Det är lixsom inte att texten är på franska utan den är dubbad till franskt tal. Jag kan inte franska!!! Haha. Eller om jag helt enkelt ska gå och lägga mig. Kanske. Får se. Eller så sätter jag på någon film, som jag förslagsvis har sett förut, då gör det inget om jag somnar mitt i hela alltet! Heter det alltet ? Aah, ni märker ju hur trött jag är. 

Nej så här får det bli, jag väntar tills jag har laddat hem ett en ny version av Greek och ser den och sen så går jag och lägger mig. Det blir primaballerina!

Alva, du får ha det super bra i Spanien, men du får INTE
bli BRUN! Okej?
Godnatt

Kommentarer
Postat av: alva

thanks! men du kan hoppa upp och sätta dig på att jag ska bli brun! haha, säger man ens så? Jag är nog också rätt trött. Du får också ha det jättejättebra här i suecia, och jobba inte ihjäl dig. =)

puss!!

2008-10-26 @ 22:15:05
URL: http://alvva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0