Mobilf*an !!!

Godmorgon eller aah, god dag kanske passar bättre.

Jag sitter på skolan och väntar på att sista lektionen ska börja. Drygaste svenska ska vi ha och efter det blir det en snabbis på stan för att köpa present till Klara som fyller år imorgon. Efter det hem och chilla, duscha och sedan träffa klassen utanför hagaskolan för att sedan styra mot Svea där vi ska ha Klassmys med pizza, film, singstar osv! Hur trevligt som helst!

Jag måste bara berätta vad jag lyckades göra igår. Något grymt klantit ja! Innan jag började jobba var jag tvungen att gå på toaletten och hade mobilen i förklädesfickan och lixom vek upp det när jag skulle gå på toa. (ni fattar säkert vars detta kommer leda).. Haha, och plopp. mobiilen ner i toaletten! :O FAN OCKSÅ! Vad är oddsen?

Jag har inte turen på min sida!
Först blir min ena mobil stulen (ur skåpet på skolan). Och den får jag självkklart inte igen. Ah, sen min ena cykel blir stulen på vasaplan under en natt, inte får jag igen den heller men mamma hade värsta killerförsäkringen som gjorde att jag fick en helt ny cykel för typ 1000 kr. Och nu har min nya cykel blivit stulen igen och mobilen ner i toan och för tillfället så funkar den inte??? Irriterande ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0