cheer tryouts + steak frie + UP

Halva min dag spenderades på på skolan och cheer tryouts. Vi var där i 6 timmar....6 mycket långa timmar. När vi kom dit så satt vi och snackade lite, presenterade oss. Från början var det 15 tjejer där men tre stycken valde att inte fullfölja dagen...så ingen cheerleading för dom.
.
Vi började med att lära oss massa olika (.....jag har tappat ordet....) positioner (?), hopp, cheers från en video. Vi höll på med det ett tag innan vi käkade lite mat vid 12-snåret, crackers, cheese, frukt osv. Efter det lärde vi oss massa andra cheers, the schoolsong, andra hopp osvosv. Hur som helst, vid tre satt det 5 domare och väntade på oss. Vi körde igenom the schoolsong i hela gruppen, sen blev vi uppdelade i tre mindre grupper och gjorde två helt nya cheers som vi hade lärt oss under dagen. Efter det så gick var och en in själv och gjorde en egen cheer, två hopp, splitt eller spagat (jag gjorde ett försök och var ganska nära) och fick svara på en fråga om basketball. Jag fick frågan. How many play at a time? Min första tanke var fem stycken men av någon jäkla anledning så sa jag sex...När jag sa att jag tänkte fem så började alla skratta (med mig).
.
6 timmar cheerleading räcker gott och väl för en dag. Just saying. När jag kom hem så chillade, försökte ta en nap men tankarna stoppade mig...det händer ofta kan jag meddela. Vid 7 for vi iväg och käkade at the steak frie och sedan hem och kikade på filmen UP. Om ni inte har sett den så rekomnderar jag det. Alexis och Dorothy grät och jag skrattade. Thats what i do.
.
Nu ska jag sovaaaa. Godnatt och tunsen miljoner pussar hem till Sv.

Kommentarer
Postat av: Louise

Såg UP, eller UPP som den heter i Sverige, förra helgen. Nja, den blir nog aldrig någon klassiker. Var på bio med en gemensam bekant ;-) och vi såg lite olika saker i filmen.Sen är det kul med köttbullarna som kommer flygande mot en, det måste jag erkänna.

2009-11-15 @ 09:21:10
URL: http://clarabesked.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0