Phu. I survived the Jansen family dinner!

Hellojjj. Jag överlevde familjemiddagen igår! Vi kom till hotellet vid 5.40, checkade in och jag blev presenterad för de flesta. The exchange daughter from Sweden. Thats me! Vi hade ett stort rum med 4 stora runda bort för oss själva. Maten var helt okej. Pasta är aldrig fel i mina ögon! Efter middagen satte vi oss i en stor ring och spelade ett spel, för att sedan dela ut julklappar. Spelet var intense och mycket roligt. Jag fick med mig en dansande och sjungande tomte (se bild 8). På kvällen när alla vuxna hade party i ett av rummen såg jag, Alexis, Nick (kusin), Kali (kusin) och Kalis b-friend film i vårt rum. Det var en trevlig kväll med mycket skratt och galna familjemedlemmar, minst sagt!
Åh, av grandma June fick jag $100. Så himla generöst av henne :)
Messing around with my camera on our way to Mankato.
Paaasta!
Syskonen Jansen + jag försöker spela på (med?) glasen.
Småttingarna fick också öppna paket!
Under spelets gång.
Grandma June och alla barn-barn och barnbarnbarn + respektive och jag. (klicka på bilden för att inspektera min "familj")
Me and my buddy, Santa!
.
Nu ska jag dyka in i min Driver's Manual och plugga jäkel inför mitt driver's premit test imorgon! Jag har aldrig failat ett prov tidigare i mitt liv, och jag tänker inte börja nu! Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0