friday the 13th

Otursdagen idag alltså. Dock inte för mig. Dagen har rullat på smidigt och ingen otur för mig, dock inte heller någon vidare tur men jag ska inte klaga. Sjukt skönt med fredag och helgen är kommen. Jag har ingen läxa alls i helgen :) Ikväll har jag chillat hemma i soffan och sett på en film (Freedom writers) lite glass, och ballerina kexx! Alexis for till Justin med ett gäng men jag kände inte taggen så jag stannade hemma.
.
Imorgon har vi cheer tryouts. Kl 10 börjar det och jag hoppas att det inte håller på allt för länge...Vissa säger att det kommer hålla på hela dagen lång och jag förstår verkligen inte varför...Men några timmar kommer det nog ta. However så är jag nästan 100% säker att jag kommer bli godkänd eller vad man nu säger. Egentligen ser jag ingen anledning för mig to try out för jag är ju redan en cheerleader, men whatever.
.
.
Jag har alltid trott att jag har varit ganska teknisk men när ni skriver saker som att streama istället för att ladda ner osv så känner jag mig helt ovetande? Streama? Hur? Vad? hehe

Kommentarer
Postat av: yo

Har du funnit dig någon snygg spelare ännu? ;) Hehe..

2009-11-17 @ 07:47:31
URL: http://josefinjohannesson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0