Happy Thanksgiving. Black Friday

Idag är det Thanksgiving! Imorse när jag vaknade kändes det i kroppen att det var en speciell dag. Jag gick upp och duschade och gick sedan upp till köket där Dorothy var i full gång med att förbereda inför lunchen. Dock så fanns det inte så mycket att göra fram till lunchen så jag tog en nap (jag antar att jag hade fel gällande inlägget nedan...) Hur som helst. Till lunch åt vi turkey, mashed potatoes, stuffing, dressing, and gravy. En riktig thanksgiving-måltid med andra ord. Till efterrätt blev det pajer. mums i magen men ack så mätt jag var efter.
.
Efter lunchen somnade jag på golvet i vardagsrummet medan alla andra tittade på football. Nick och Rachel kom efter ett tag och vi satt och pratade och tog familjekort (som ska skickas som julkort). Grandma June kom också förbi. Lite senare satte vi oss i bilen. Hela familjen Jansen och jag (som satt i bakluckan, av egen frivillig vilja). Vi åkte till Fairmont för att se på The Blind Side (som var en mycket bra film). På vägen hem stannade vi på Kum & Go för att jag var tvungen att ta ut pengar ($ 800) , så nu är jag redo att köpa min kamera!!!
.
Om en timme (midnatt) ska vi åka till Mankato för att sitta ute i kylan i tre timmar för att vänta på att dörrarna till Sears ska slå upp och shoppa loss! Black Fridaaaaaay, here i come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0