save a little for me

Hejjjj.
Ännu en måndag har passerat. Efter skolan tvingade jag med mig Anne och Rafaella att följa med mig till posten för att posta mitt brev till Alva. Efter det gick vi tillbaka till skolan och väntade på att cheerleadingen skulle börja. Idag meddelades det, genom högtalarna om vilka som hade kommit med i the cheersquad och jag var en av dom! Träningen gick bra, vi satt och pratade ett tag och lärde oss lite nya cheers.
.
Denna vecka består av 3 skoldagar och sen är det Thanksgiving!! Jag är galet taggad! Jag vet egentligen inte exakt vad vi ska göra. På torsdag tror jag att vi ska till kyrkan på morgonen, sedan hem och äta, vad man nu äter under Thanksgiving. På fredag är det...tada...Black Friday. Black Friday är en dag då alla stora butiker, som typ walmart, sears, best buy, target osv har SUPERREA och öppnar kl 5 på morgonen. Folk är som galna när dörrarna öppnas! Förra året dog en person under black friday, på walmart. Hur som helst så är mina syskon stora fan av black friday. Vi ska tydligen kampa ute (ni vet som vissa gör när biobiljetter till Harry Potter släpps osv) innan butikerna öppnar och sen är det bara att köra. Jag ska försöka att inte dö! På lördag ska vi ha slags släktträff med hela tjocka släkten. Jag har fortfarande några kvar att träffa.
.
Idag när jag kom hem från cheerleadingen ligger ett skrynkligt brev i köket till mig, från älskade mamma! I brevet låg det svenska servetter och lösnaglar med svenska flaggan på..om dom kommer användas att se! Men det är tanken som räknas.

Kommentarer
Postat av: Anonym

yeyy! excited for my letter! :D

2009-11-24 @ 04:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0