waiting for you

Hej. Söndag kväll och jag ligger i sängen och ska snart fortsätta läsa en bok som jag inte kan slita mig från. Waiting for you heter den. Jag börjar förövrigt bli lite orolig angående min svenska. Jag tycker att det är jättejobbigt att prata svenska med folk här. Igår när vi var på IKEA och svenska institutet så träffade vi lite folk som pratade svenska och jisses vad konstigt det känns...Jag vill helst av allt prata engelska. Hur kommer detta sluta efter ett år liksom?
.
Ikväll hade vi  tennis banquet. Vi samlade tennisteamet + föräldrar, käkade mat, fick diplom och skrattade massor med andra ord. Som en avslutning på tennisen. Coach är så himla rolig. Hon blir alltid nervös när hon ska prata framför folk, ändå så gör hon det himla bra. Oftast så sjunger hon för oss också. Innan Steph skulle iväg till State så hade vi en pepfest för henne på skolan och Coach gick upp och sjöng en egen version av "It's a party in the USA", för hela high school. Lite cred måste jag ge henne för det! Hur som helst så pratade hon lite om varje spelare och det var väldigt kul att höra massa bra saker om sig själv :) Egooobost !
This is my crazy tennisteam! They kick ass!
.
Annars så har det varit en ganska händelserik söndag, till skillnad från andra söndagar. Klippning imorse, play practise och sen tennis banquet på eftermiddagen. NEj vet ni vad. Nu ska jag läsa min bok. Pussar till Sv.

Kommentarer
Postat av: fridalampe

klippning? va, hur va? :)

2009-11-09 @ 09:46:13
URL: http://ljuvligt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0