why is my card declined???

Hello. Igår hade jag, Dorothy och aunt Kathy en heldag. Vi besökte det svenska institutet i Minneapolis och IKEA (Swedish pride). Jag köpte med mig mängder med svenska godsaker hem och jag kan ju meddela att det gillas!
.
På vägen hem for jag och Dorothy förbi på Best Buy för att jag skulle kolla på en kamera. Jag stod och velade i säkert 30 minuter när jag tillslut bestämde mig för att köpa kameran (canon XSi) + minneskort + kameraväska. Vi gick till kassan och allt kändes super...tills mitt kort got declined(!!?!?!?). Jag har ingen aning om varför jag inte kunde köpa kameran. Jag hade en mardröm natten innan att ja inte hade pengar så det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla om jag hade pengar. vilket jag hade..Undrar om jag har en daily limit eller liknande. Om det är fallet så suger det.
.
Alexis gillar svenska saker!
.
Idag har jag hunnit med att klippa mig och jag har även vaxat mina ögonbryn för första gången...AJ! eller inte så jätteAJ men lite AJ. Lätt värt det dock! Nu ligger jag i sängen med magont efter milkshake på McD och svenskt godis :)

Kommentarer
Postat av: mika

yeeah, show' em the swedish SHIT :D:D

2009-11-09 @ 18:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0