meet

Lång dag idag. Klockan är kring 10 och jag ligger i sängen och ska snart sova. Mötet med alla utbytesstudenter gick fintfint! Det var kul att prata med någon som går igenom samma saker som man själv gör...även fast jag gör det varje dag på skolan. However så kom jag, Ringa och Anne fram till att vi ska byta från den engelska kurs vi läser nu. Vi läser engelska 12, med andra ord engelsk litteratur och hur engelskan har utvecklats genom åren...blablabla. Det visade sig att jag var inte den enda som hade det klurigt med läxan idag! Vi ska iallafall försöka byta till en lättare engelska kurs där vi faktiskt får lära oss språket bättre, och inte vars det kommer ifrån. Vilken lättnad!
.
Imorgon har jag fullt schema..och jag vet inte om jag får ihop det. Skola som vanligt mellan 8 och 3, och 4 har vi en tennis-meet som brukar hålla på i två timmar, eller längre...här har vi problemet. Jag ska träffa alla cheerleaders kl 5...hum? what to do? Ska jag försöka gå från tennisen tidigare eller skippa cheerleading? Jag vill inget av dom? Juste, jag måste komma ihåg att ta med lite käk...bla.
.
Godnatt.

Kommentarer
Postat av: jossan

Sv; haha, jo det var lite äckligt iofs, men annars så tycker jag den var rätt bra.Sjukt avis på dig som får vara i USA, är det bra eller är det bra? :D

2009-09-14 @ 09:06:01
URL: http://josselimini.blogg.se/
Postat av: alle tha man

du skippar ju förmodligen cheerleading ;)

2009-09-14 @ 14:41:34
Postat av: brorsan n0:1

självklart väljer du ju tennis framför cheerleadingen... jag menar, stå och hoppa för att "hejja" på pojkspolingarna, nej glöm det? :)

2009-09-14 @ 19:49:54
Postat av: R.

Min kompis är också utbytesstudent i USA, hon heter Alva ni kanske har träffats >.<

2009-09-14 @ 22:06:25
URL: http://schaackmatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0