kite day - the movie - church and homework

Hej. Det blev inte riktigt som planerat igår.. Jag, Gary och Nick satte oss i bilen och körde till "flygplatsen". När vi var kanske 500 m därifrån set vi något konstigt på himlen och funderar vad det är. Nick trodde att det var den amerikanska flaggan eller något men när vi kommer närmre ser vi att det är massa drakar...come on? haha. Vi körde dit ändå och stod och pratade med en enbent man och hans fru som flög drake. Det blev alltså ingen flygtur med planet. Det kommer fler tillfällen!
Efter det for vi tillbaka till Sherburn och hem till Nick. Efter ett tag åkte jag och Gary till St. James (med bil) och tittade på Alexis och resten av tennisteamet som spelade tennis. Efter det käkade vi på mc donkan, drive in. Mamma, jag tog sallad ;). Åt i bilen och åkte till Trimont där jag blev avsläppt hos Karen och väntade på att hon skulle duscha klart. När hon hade duschat klart åkte vi till Fairmont där vi träffade Reffi, Maddie, hennes pojkvän, Megan och hennes kompis och kikade på bio. Inglourious Basterds är inget jag rekomenderar...så att säga. Hur som helst. Jag älskar UMEÅ! Perfekt storlek på en stad har jag kommit fram till nu. Det är som att den delen av USA där jag är lever kvar på 90-talet (inte bara när det gäller mode alltså). I salongen var det vi och två till personer.  Thats that.
.
Jag har varit uppe i några timmar nu. Klockan är 10.40 här och vi har redan varit i kyrkan och hemma hos någon och fikat! Kyrkan var...inget för mig men jag ska ge det några gånger innan jag bestämmer mig. Det kanske händer att jag väljer att inte gå till kyrkan och de accepterar min underbara familj! :)
.
För övrigt så sitter jag ute på min lilla altan och ska fösöka göra läxa samtidigt som jag chattar, bloggar och svarar på mail. Huvva. Vi har massa frågor som vi ska svara på i engelsk litteratur................................behöver jag säga mer? Böckerna är gigantiska här. Jag vägrar ta hem massa böcker varje dag!!!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Inglourious Basterds var ju en asbra film!

2009-09-13 @ 19:19:41
URL: http://josselimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0