sunday - april 11

Ingen verkar klaga på att min uppdatering är usel. Hur som helst. Söndag idag och vi har varit i kyrkan och nu sitter jag mätt och belåten efter att ha ätit pannkakor från igår. Ja, svenska pannkakor, tunna, med sylt på!
.
Idag ska vi på Calees syster Sarahs bridal shower. Jag har aldrig träffat Sarah innan och ärligt talat så förljer bara med för att träffa väldens bästa Calee! Som jag har saknat den tjejen. Annars rullar allt på som vanlligt. Våra förlängda skoldagar har kommit till ett slut. Istället för att börja 8 på morgonen så börjar vi 8.20 och slutar 3.06 istället för 3.30. Det kommer bli skönt! Jag vet inte om jag berättade men jag tänkte börja spela golf men jag bestämde mig för att inte göra det. Jag följde med på en träning och det var inget för mig. Dels för att jag vill göra annat än att spela golf efter skolan, nog finns det annat att göra. Dels för att jag inte klarar av att vara med Rafi hela tiden. Jag känner mig nöjd med mitt beslut.
.
Bara så att ingen glömmer... Min 18års dag börjar sakta men säkert komma. 22 april! Oh, Gary och Dorothy firar 29 gifta år idag!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej och hopp Johanna.

Det är jättekul när du gör dina inlägg så sluta inte med dom. Sen ser jag att våren har redan kommit till er (på ditt hoppfoto). Det verkar gå fort där borta. Ena veckan är du hemma från skolan pga snöstorm och så nu ser det ut som att ni har det rätt varmt. Kollade på vädret och såg att ni redan har sommartemperaturer. Idag har vi haft fint men en massa snö ligger ännu kvar.

2010-04-11 @ 17:39:15
Postat av: Louise

Det hedrar dig att du kallar tunnpannkakor vid deras rätta namn.

2010-04-11 @ 21:00:06
URL: http://clarabesked.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0