good game!

Ännu en fredag kväll spenderades i Trimont och på planen (eller på sidan) och cheerandes. Matchen var så sjukt spännande och tajt. Alla hoppade omkring och skrek sista minuterna! Ah det var grymt! Ibland är det så sjukt långtråkigt, när dom spelar dåligt så känns det som att jag bara kastar iväg tid men när det är som det var ikväll så älskar jag att vara cheerleader!  Dels för att man står nere på planen och får se alla nice boys (haha) och dels för att jag har världens bästa tjejer vid min sida! Vi vann med ca 10 poäng tror jag!!! Good game boys!
.
På vägen till Trimont satt jag, Brad, Rachel och Anne som packade sardiner i framsätet på Brads pickup. Anne satt i mitt knä och så fort det kom en bil var hon tvungen att ducka! Jag tog lite bilder och...ehm, ja Rachel. Hon är så fin? haha :)
Rachel och Brad (Annes värdbror och en av de konstigaste personerna på skolan, på ett bra sätt!) är nog det sötaste paret just nu! åhhhh
.
Nu ska jag stoppa i mig en huvudvärkstablett och släcka lampan. Imorgon ska jag och Anne fara och gymma. Nu jäklar ska vi bli fit för CA!!! 35 days to go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0