......paus

Jag hade en helt underbar midsommar med mina vänner i stugan. Mycket lyckat.
.
jag lägger bloggen på sidan nu.. Den tar för mycket tid under sommaren. SÅ....... kanske att jag kommer tillbaka
och kanske inte. Tiden återstår att se alltså. Annars så är det rätt skönt att vara på hemmaplan igen.

HEMMMA!!!

Jag har landat i Umeå stad efter många timmer uppe i luften. Det är skönt att komma hem men konsitigt!  Ändå hem ljuva hem :)

NYC tomorrow!

Imorgon bär det av till the big apple, also know as New freaking York! I'm pretty pumped!
.
Anländer i Umeå på tisdag Onsdag (såklart, my bad) kring halv 1o, på kvällen :)

on the road - detroit

Vi är fortfarande på resande fot i USA. Just nu befinner vi oss på ett hotell utanför Detroit, Michigan. Vi har än så länge varit i Wisconsin Dells, Wisconsin, även i Chicago i nästan två dagar och imorgon blir det Detriot och sedan vidare till Niagrafallen, Toronto, Boston, New York och så vidare. Det är en jäkla resa! Mycket att se på liten tid.
.
Ibland får jag en sån där jobbig känsla i magen och jag vill återvända till Sherburn men det är ganska skönt att vara på väg hem ändå. Jag saknar mitt amerikanska liv så sjukt mycket, min underbara familj och mina vänner men jag är ju med min svenska underbara familj och det är kung. Kan jag dela mig själv i två delar och ha två liv kanske?...
.
Nu ska jag sova. En lång dag imorgon. Puss

emotional day...to say the least

Vilken sjukt jobbig dag. Jag har nog gråtit bort alla mina tårar men det kommer mer ändå. Det kommer i svängar. Ibland är det på topp och ibland vill jag bara tillbaka. Speciellt nu när jag vet att alla sitter hos Brad och Anne och firar Brad som fyller år idag. Jag sitter på hotellrummet med familjen Rova och planerar de kommande dagarna. Chicago, Niagrafallen, Canada och New York. Låter inte helt fel va?

different thoughts

Jag känner mig som en gravid kvinna med humörsvängninar. Tankarna från igår har ändrats och nu är allt på topp. Familjen rova är samlad och jag är happy happy happy!!! :) 
.
Idag blir det Mall Of America och fira födelsedagar. Jocke fyller 20 idag. Grattis!different thoughts

Jag känner mig som en gravid kvinna med humörsvängninar. Tankarna från igår har ändrats och nu är allt på topp. Familjen rova är samlad och jag är happy happy happy!!! :) 
.
Idag blir det Mall Of America och fira födelsedagar. Jocke fyller 20 idag. Grattis!thoughts

Sitter just nu på ett hotelrum i the cities och väntar på att klockan ska bli mycket så att jag pappa och jocke kan åka till flygplatsen och hämta upp mamma och jesper. Om jag kunde önska vad jag ville och om det kunde bli sant så skulle jag nog önska att jag satt hemma (hemma i Sherburn), att mamma, pappa, jocke och jesper var hemma i sverige och att jag kunde stanna i sherburn, mn, US tills sommarens varma väder är över och löven på träden blir orangea. Jag kan önska hur mycket jag vill men så kommer det aldrig att bli. Aldrig. Jag kommer gråta så sjukt mycket när dagen kommer och jag måste lämna mitt liv. Den dagen kommer komma snabbare än vad jag tror. Det är bara 4 dagar kvar. 4 dagar kvar av den bästa tiden i mitt liv. Det är slut. FUCK! Nu börjar jag nästan gråta också.

.

Jag pappa och jocke kom till the cities idag kring 5. Vi har strosat omkring på Mall Of America mesta dels. Jag var så sjukt otaggad och ville bara tillbaka hem och vara med mina kompisar eller min familj. Jag gick sist, tittade inte på något alls, släpade fötterna efter mig och var måttligt otrevlig. Men jag bryr mig inte. This is hell. Honestly, i really dont want to go home, at all. But I have to. Anyway. Vi gick till hotellet från MOA och jag gick efter pappa och jocke med gråten i ögonen. Jag ville bara sätta mig ner och gråta. En annan sak som irriterar mig är att mitt språk är inställt på engelska och jag gillar fortfarande inte att prata svenska. När jag inte tänker på det så pratar jag på engelska.

.

Jag älskar mitt liv här, jag älskar allt som har med USA att göra, mina vänner, min familj och allt. Jag vill stanna för evigt. Samtidigt älskar jag mitt liv hemma i Umeå. Mina vänner och min familj men just nu vinner USA och Sherburn, just i denna sekund.

.

Tanken var aldrig att dela med mig av dessa tankar i bloggen för vad vet jag. Sura miner kan uppstå. However, here it is. And deal with it. Detta är mina ärliga och djupa känslor. Jag vet att det kan vara fel men det är så jag känner..


FYI - pretty AWESOME!

Efter att inte ha setts på 10 måanader så var det underbart att få krama om Pappa och Jocke. Om några dagar blir det mamma och Jesper! ♥

reunion

Pappa och Jocke är här nu! Dom rullade in igår vid 7-8 och det var ett kärt återseende! Jag grät... av lycka. Idag har vi hunnit åka omkring lite och visat Sherburn och Dunell  :) Mer kommer hända.

last day of high school

Pappa ringde nyss och meddelade att dom vad 13 miles från Souix Falls som i sin tur ligger ca 1½ timme här i från. Jag kan inte fatta att om 2-3 timmar kommer jag träffa pappa och Jocke igen, efter 10 månader. Det kommer kännas konstigt men så skönt!!! :)
.
Annars så har jag gått ut high school. Sista skoldagen är avklarad.Jag har lämnat igen alla böcker, rensat skåpet osv. Helt galet. Sista timmarna hade vi en "award ceremony", med utdelning av stipendium och andra utmärkelser. Vi tittade på en slideshow med bilder (som jag, mary och Rachel gjorde) från det gångna året och så himla kul vi har haft det!  Jag kommer verkligen sakna alla här.. Nu ska jag städa mitt rum så pappa inte får en chock när han kommer hit :)
thats a happy face :)

@ school

Sitter just nu på skolan på engelska lektion. Vi ser på Dear John men jag fokuserar på annat. Vi har två skoldagar kvar av High School och under dessa dagar har jag tre prov, dock inte så svåra men ändå. Jag har bestämt mig för att inte plugga och bara njuta av mina sista dagar kvar.
.
Igår kom  Mary, Rachel och Anne över till mig för att hjälpa mig packa. Det var i alla fall tanken, att packa. Vi låg mest och pratade och skrattade åt alla härliga minnen vi har tillsammans. File o fish sången med Nancy när vi var i Minneapolis för State Gymnastics, mina feta fingrar (om Mary inte hade uptäckt mina "fat pinkies" så hade vi nog inte lärt känna varandra), tippy cup med saft under klassresan, Galen kväll vid sjön med en inte lika galen söndag osvosv. Jag kommer aldrig glömma dessa minnen. Never ever.
.
Pappa och Jocke är i Staterna nu. Vet dock inte precis var. Om några dagar rullar dom in i Sherburn, det kommer bli lycka! Om typ 30 minuter kommer det bli lycka. TACO WEDNESDAY!!! Jag och några andra seniors har en liten tradition. Varje onsdag sedan vi fick vårt "open campus" har vi åkt till Baren här i Sherburn och ätit $1 taco! SUPERGOOOD! Idag är det sista taco wednesday ever...
Ringen som jag har på mig är Marys som jag snodde från henne. Den kommer aldrig lämna mina fat pinkies. Iallafall inte om jag får bestämma! Jag älskar den, men det gör hon också vilket gör det svårt. Jag älskar henne. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan Mary Dana Katherine Faber nästa år....


tears... 12 days left

Idag när jag kom hem från Liz's slog något mig. Om 12 dagar lämnar jag mitt ena hem, familj och liv. Jag har sakta men säkert börjat packa, mot min vilja. Om jag fick bestämma så skulle jag stanna hela sommaren och ha dagar som denna (badat och solat med syster och en av mina bästa vänner). Jag har gråtit ikväll. Dessa kommande dagar kommer vara jobbiga...

RSS 2.0