Friday night - 11.21 pm

Min fredagskväll spenderades med ett gäng skrikandes fan på Martin Luther High School. Bethany, Rachaels syster spelade sections (tror jag) mot Truman och vann. Vi snackar basket btw. Det var en jämn match och alla var crazy. Speciellt Nick och en tant som satt bakom mig. Jisses, jag trodde att jag skulle tappa hörseln på riktigt.
.
Efter matchen åkte vi (vi= jag, Gary, Dorothy, Nick, Rachael, Bethany, deras föräldrar och Jayden) till Perkins för att "fira vinsten". Eftersom vi inte hade ätit någon middag innan matchen passade det ju alldeles utmärkt. Jag beställde chick'n & cheese quedsillas och en blueberry shake (måste ju passa på när Rachael är där juuuuu). Nu ligger jag hemma i sängen mätt och belåten och med ett rent ansikte. Jag utökade min Mary Kay samling idag! Cleanser och moisturizing :)
.
Imorgon ska jag och Dorothy till Mankato där vi ska träffa Kathy (Garys syster) och göra någon planteringssak. Vet inte rikigt vad det är. Jag ska vara chaufför dit vilket är ca 1 h. Yeeeey! Nu blir det att sova. Godnatt ♥
Mascaran och ögonskuggan (japp det är en ögonskugga, inte läppglans) vann jag för ett tag sedan när jag var på Mary Kay-bingo! Hur värt som helst ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0