mixed feelings

Idag efter skolan samtalade jag med far, bror och mor. Det var trevligt att prata med dom. Det känns helt overkligt att om ca. 2 veckor kommer hela familjen Rova vara samlade igen på mycket länge.
.
Jag har så sjukt mycket delade känslor över allt nu. Jag vill inte lämna Sherburn och alla mina vänner här. Jag vill inte lämna min 'familj', mitt hem, mitt rum och min säng. Jag vill stanna här och leva rövare hela sommaren med Mary. Jag vill stanna här! Det är mina känslor ena sekunden. Andra sekunden vill jag hem. Hem till Europa, Sverige och Umeå. Hem till mamma och pappa. Till mina släktingar, mina vänner. Mitt jobb, min hund, mitt rum (som jag aldrig har varit i med tanke på att mamma har flyttat). Jag vill åka till stugan och sola och bada veckor i sträck. Jag vill känna press på att klä mig i någorlunda kläder och inte bara gå runt i whatever. Jag vill ta min cyckel och cyckla ner till stan, sätta mig på kajen och bara njuta av livet med en glass. Just i denna sekund överväger Umeå och allt där. Det är nog för att jag saknar det. Även för att jag vet att det är det som väntar mig!
.
Hur som haver. Några veckor har jag kvar i staterna och jag ska njuta njuta av allt. Nu ska jag njuta av min skööööna säng! god natt.
Snart...........

Kommentarer
Postat av: m

Dina tankar känns helt rätt.Sverige,Umeå och vi väntar på dig.

2010-05-25 @ 06:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0