thursday may 13th, 2010

Än så länge har jag bara fått fina ord om min tatuering. Jag hoppas att folk är ärliga och säger vad dom tycker (och även om någon hatar den så sitter den där och det kommer ALLTID sitta där, lite skrämmande men coolt). Jag är fortfarande supernöjd men det känns overkligt. Varje gång jag tittar ner och ser "nyckeln" där så blir jag lite chockad!  Jag har sprungit på toan och tvättat den precis som Lisa sa och nu har jag börjat smörja in den också.
.
Efter skolan åkte vi hem och jag satte igång med att börja på en av mina fyra rapporter som jag har de sista veckorna. En är nästan klar, om American Indian Movement. Annars så har jag en bok rapport som ska in, en film recension och en annan rapport. Låter kul va? Inte nog med att jag har massa skolarbeten så är det massa annat på schemat också.
.
Imorgon ska vi till The Cities för att Nate tar studenten från college! En anledning till att slippa halva skoldagen och spendera lite kvalitetstid med familjen. Yes. Vi tittar nog förbi på ikea för att köpa lite svenska godsaker!
.
Nu ska jag sova. Godnaaattis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0